Gebonden boeken versus pockets

Af en toe vis ik iets uit de paar dozen waarin jouw nalatenschap huist. Zo zag ik daarnet een aantal exemplaren van door mij gepubliceerde boeken, samengesteld en/of zelf geschreven. Onder die werken bevond zich ook de roman Verloren mensen, gepubliceerd in 2013, twee jaar na het overlijden van Tonio. Ik plukte het boek uit de doos en zag dat de flap, die hoort bij de voorkant van het stofomslag, als boekenlegger in gebruik was. Na het openslaan van het boek trof het me hard te ontdekken welke pagina’s van elkaar gescheiden

Met gebonden boeken heb ik over het algemeen niet alleen minder dan met paperback, maar ook met pockets, althans, de pockets die hier in Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s