4 gedachtes over “problemen zwembad opgelost!

 1. Mirjam rotenstreich, ik hoor van vrouw Katalin dat ze bij lloyd sport vooral om het zwembad. Daarom las ik met interesse het relaas. Struikelde echer over een paar spellingsfouten, ja die t’s en die d’s. Kwam het soms door de opwinding bij het schrijven?

  Like

 2. Voila!
  Hoe snel kan het gaan.
  Mijn vader zei vroeger al tegen mijn moeder als zij weer eens afgebekt was in een of andere winkel: Zeg maar tegen de leidinggevende dat je man journalist is en hierover morgen een vlijmscherp stukje zal schrijven in de krant!
  Succes verzekerd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s